Ajalooga
tuleviku ärikvartal

 

Arhitektide pöördumine

Fahle kvartal on linnalikult tihe ja põnev ruum. Arvukad bürood ning palju uusi üürnikke muudavad aktiivseks ka tänavatasandi kohvikud, restoranid, kunstigaleriid, teenindus- ja esinduspinnad. Moodsa disainiga uuest avalikust ruumist saab põnev vabaajaveetmise koht.

Loe lähemalt

 

31 800 m2

KAASAEGSEID ÜÜRIPINDU
 

0 minutit

Asukoht linna südames
 

1200

PARKIMISKOHTA KVARTALI KESKMES
 

900 m2

aastaringselt roheline park

“ Säilitatavate hoonete paekiviseintele vastukaaluks oleme lisanud läbipaistvaid klaaskonstruktsioone, õhulist terast, sooja puitu ja rohelist haljastust. Looduskivi stabiilsus ja ajatus on dialoogis kaasaegse terase ja klaasiga, mis lubab ruumidesse palju loomulikku valgust ”

MARGIT AULE - KAOS ARHITEKTID

Moodne FAHLE

Fahle Park on Tallinna kesklinnas asuv uudne ärilinnak, mis pakub ettevõtetele innovaatilisi ning ainulaadse arhitektuuriga A+ klassi büroolahendusi. Fahles leiavad kaasaegsete büroode kõrval koha restoranid, meelelahutusasutused, spordiklubid ja mitmed muud mugavusteenused. Fahle kõik ajaloolised ja kaasaegsed büroohooned saavad ühendatud modernse klaaskatusega galerii kaudu, milles asub alati roheline pargilik keskkond koos puhkealade ning restoranide terrassidega. 

ÜÜRIINFO

Mugav FAHLE

Fahle asukoht on unikaalne paiknedes Tallinna kesklinnas ja jäädes südalinna keskpunktist vaid 1 km kaugusele ning olles samal ajal Tallinna suurimate magistraaltänavate sõlmpunktis, mis võimaldab alale väga mugavad ligipääsud nii südalinna, Tartu mnt, Peterburi mnt kui ka Järvevana tee suunalt. Tänu looduslikule nõlvale avanevad hoonestusest suurepärased vaated nii sadamale, südalinnale kui ka Tallinna lahele. Kvartali keskmesse rajatakse 1200-kohaline mugavate sissesõitudega parkimismaja, millest pääseb alati kuiva jalaga oma büroosse.

Asukoht

Ajalooline FAHLE

Fahle kvartali tuumiku moodustavad 1909-1913 aastatel valminud paekivist fassaadidega muinsuskaitsealused hooned, mille autoriks on juugendarhitektuuri Eesti suurim meister Jacques Rosenbaum ning mis rekonstrueeritakse maksimaalselt algupärasel kujul. Ainulaadset keskkonda täiendatakse esmaklassiliste uute kõrghoonetega, aastaringselt rohelise ja sooja galeriiga ning miljööväärtusliku pargiliku keskkonnaga. Eesmärgiks on luua aegumatult stiilne kvartal, kus väärikas vana ja innovaatiline uus põimitakse ühtseks tervikuks.

KESKKOND